Šúľance vložíme do vriacej osolenej vody a za občasného premiešania varíme 6-10 minút. Po vyplávaní na povrch knedle z vody vyberieme, necháme odkvapkať. Odporúčame podávať...
Zmrazené zemiakovo-tvarohové knedle vložíme do vriacej osolenej vody a za občasného premiešania varíme 6-10 minút. Po vyplávaní knedle z vody vyberieme , necháme okvapkať....
Zmrazené zemiakovo-tvarohové knedle vložíme do vriacej osolenej vody a za občasného premiešania varíme 6-10 minút. Po vyplávaní knedle z vody vyberieme , necháme okvapkať....
Zmes mrazeného ovocia – červené a čierne ríbezle, maliny a jahody. Vhodná do koláčov, smoothie a dezertov. Zachováva prirodzenú chuť, farbu a obsah vitamínov.
Svojím zložením je vynikajúca ako prílohová zmes do zeleninových šalátov , k mäsovým jedlám a polievkam.Zeleninová zmes je predvarená , preto jej príprava je časovo nenáročná