Zeler kocky mrazené 2,5kg, Agro Jesenice
Kód: 3554


Súvisiaci tovar
Hlbokomrazená zelenina, nerozmrazenú zeleninu vysypte do hrnca s vriacou vodou. Uveďte do varu a varte 3-5 minút. Sceďte a ochuťte podľa potreby. Pred kuchynskou prípravou sa...
Tepelne upravte. Po rozmrzení znocu nezamrazujte! Návod na prípravu: Požadované množstvo nerozmrazenej zeleniny vložte do vriacej vody a varte cca 4-8 minút. Sceďte a okorente...
Hlbokomrazený špenát sekaný 2,5kg
Pred kuchynskou prípravou nerozmrazujte, pred použitím tepelne upraviť. Rozmrazený výrobok už znovu nezmrazujte.
Určené k tepelnej úprave. Po rozmrazení znovu nezmrazovať.
Tepelne upravte! Po rozmrazení znovu nezamrazovať! Návod na prípravu: Požadované množstvo nerozmrazenej zeleniny vložte do vriacej vody a varte cca 4-8 minút. Sceďte a okorente...
Podrobný popis
Zeler
- Alergény : zeler
- Výživové údaje : Na 100g: Energia 104KJ/25kcal, Tuky 0,4g, toho nasýtené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 2,20g, z toho cukry 1,7g, Vláknina 3,7g, Bielkoviny 1,3g, Soľ 0,228g
- Podmienky skladovania : Skladujte pri teplote -18°C, alebo nižšie
- Trvanlivosť : vid.obal
- Výrobca : AGRO Jesenice u Prahy a. s., Mrazírna Vestec, K Jahodárně 40, 252 50 vestec, Česká republika
- Distribútor : Zdravé ovocie s.r.o.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené potraviny |
|---|---|
| EAN: | 8590186265185 |
| Krajina pôvodu: | Česká republika |
| Položka bola vypredaná… | |
Pred kuchynskou prípravou nerozmrazovať, pred použitím tepelne upraviť. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Pred kuchynskou prípravou nerozmrazujte, pred použitím tepelne upraviť. Rozmrazený výrobok už znovu nezmrazujte.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Návod na prípravu: požadované množstvo nerozmrazenej zeleniny vložte do vriacej vody a varte približne 4-8 minút. Sceďte a okoreňte podľa chuti
Mrazený krém s rastlinným tukom a vanilkovou príchuťou
Návod na prípravu: Ovocie nechajte rozmraziť v miske pri izbovej teplote cca 2 a 1/2 hodiny alebo v chladničke cez noc. Môžete použiť aj rozmrazovaní program mikrovlnnej rúry....
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
