Artičoky celé sú zelenina so špecifickou chuťou a bohatým obsahom vlákniny. Konzumujú sa najmädužinaté časti listov a srdiečko. Sú vhodné na varenie, pečenie alebo dusenie a...
Artičoky štvrťky sú lahodná zelenina plná vlákniny a antioxidantov. Ideálne do šalátov, cestovín či pizze. Vhodné na varenie, pečenie aj dusenie, obľúbené v stredomorskej kuchyni.
Artičoky štvrťky sú lahodná zelenina plná vlákniny a antioxidantov. Ideálne do šalátov, cestovín či pizze. Vhodné na varenie, pečenie aj dusenie, obľúbené v stredomorskej kuchyni.
Badián celý, známy ako hviezdica anízová. Má tvar hviezdy a výraznú sladkú, korenistú chuť podobnú anízu. Používa sa v rôznych kuchyniach, najmä v ázijskej. Badián je tiež známy...
Sterilizované baranie rohy sú papriky konzervované v sladkokyslom náleve, ktoré si vďaka tepelnej úprave si zachovávajú trvanlivosť. Ideálne ako príloha k mäsu alebo studených mís