Špenat pretlak mrazený 2kg VF
Kód: 3856


Súvisiaci tovar
Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť, vzhľadom k tomu, že sa potravinárské produkty neustále menia.
Mrazené jahody sú praktickým a chutným spôsobom, ako si vychutnať toto ovocie počas celého roka. Sú ideálne na prípravu smoothies, dezertov, jogurtov či pečenie.
Zmrazené zemiakovo-tvarohové knedle vložíme do vriacej osolenej vody a za občasného premiešania varíme 6-10 minút. Po vyplávaní knedle z vody vyberieme , necháme okvapkať....
Hlbokomrazená zelenina, nerozmrazenú zeleninu vysypte do hrnca s vriacou vodou. Uveďte do varu a varte 3-5 minút. Sceďte a ochuťte podľa potreby. Pred kuchynskou prípravou sa...
Vanilková zmrzlina sa hodí nielen do zmrzlinových pohárov, ale aj do palaciniek, alebo na dochutenie kávy.
Podrobný popis
Špenátový pretlak
- Alergény : ---
- Výživové údaje : na 100g:energia 80kJ/19kcal, tuky 0,2g, z toho nasýtené mastné kyseliny0,1g, sacharidy 1,6g z toho cukry 0,5g, bielkoviny 1,8g, soľ 0,1g
- Podmienky skladovania : -6°C jeden týždeň, -12°C jeden mesiac, -18°C do dátumu minimálnej trvanlivosti
- Trvanlivosť : viď obal
- Výrobca : Viking Frost s.r.o.
- Distribútor : Zdravé ovocie s.r.o.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené potraviny |
|---|---|
| EAN: | 8594215774341 |
| Krajina pôvodu: | Česká republika |
Určené k tepelnej úprave. Po rozmrazení znovu nezmrazovať.
Návod na prípravu: Ovocie nechajte rozmraziť v miske pri izbovej teplote cca 2 a 1/2 hodiny alebo v chladničke cez noc. Môžete použiť aj rozmrazovaní program mikrovlnnej rúry....
Určené k tepelnej úprave. Po rozmrazení znovu nezmrazovať.
Čerstvé lesné čučoriedky patria medzi najzdravšie ovocie na svete. Plody dozrievajú v letných mesiacoch.Okrem ich charakteristickej farby a sladkokyslej chuti majú pozitívny...
Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť, vzhľadom k tomu, že sa potravinárské produkty neustále menia. Mrazená Tekvica strúhaná 1kg Viking Frost
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
