Pór - NL tr. I
Kód: 30Profesionálne poradenstvo
Overený e-shop
Široký výber produktov
Podrobný popis
Najzaujímavejšou a jedinečnou vlastnosťou póru je schopnosť zvýšiť počas skladovania množstvo kyseliny askorbovej v bielenej časti viac ako 1.5-krát. Žiadna iná zeleninová plodina nemá túto vlastnosť. Pór, rovnako ako väčšina zeleniny, obsahuje veľa užitočných látok: vitamíny skupiny B, vitamín C, veľké množstvo draslíka, ako aj fosfor, vápnik, horčík, sodík.Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť, vzhľadom k tomu, že sa potravinárské produkty neustále menia.
- Výživové údaje : Energia 12kJ,Bielkoviny 2,24g, Sacharidy/Cukry 6,82g/2,74g, Tuky 0,33g, Vláknina 2,55g,
- Podmienky skladovania : V chlade
- Výrobca : Zdravé ovocie s.r.o.,Slovensko
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár