Zemiakovo-bryndzové pirohy hlbokomrazené 1000g FL
Kód: 3283


Súvisiaci tovar

hlbokomrazená zelenina, po rozmrazení znovu nezmrazujte

Návod na prípravu: Ovocie nechajte rozmraziť v miske pri izbovej teplote cca 2 a 1/2 hodiny alebo v chladničke cez noc. Môžete použiť aj rozmrazovaní program mikrovlnnej rúry....

Zeleninová zmes je určená k príprave šalátových mís ,rýchlych jedál na panvici,polievok a oblôh .Za tepelnej úpravy dusením,alebo varením získate chutnú prílohu k hlavnému jedlu.

Zeleninová zmes je určená k príprave šalátových mís ,rýchlych jedál na panvici,polievok a oblôh .Za tepelnej úpravy dusením,alebo varením získate chutnú prílohu k hlavnému jedlu.
Podrobný popis
Zloženie: Cesto: pšeničná múka, pitná voda, sušené vajcia, jedlá soľ, 45% plnka(78% zemiaky, 20% bryndza(ovčí syr 50%, kravský hrudkovitý syr, voda, jedlá soľ), pitná voda, jedlá soľ.)
- Alergény : pšeničná múka, vajcia, bryndza(syr)
- Výživové údaje : na 100g: Energia: 847kJ/200kcal, Tuky: 3,1g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,99g, Sacharidy 36,8g, z toho cukry 4,1g, Bielkoviny 6,3g, Soľ 1,1g.
- Podmienky skladovania : Skladujte pri teplote: -6°C 1 týždeň, -12°C 4 týždne, -18°C do konca dátumu minimálnej trvanlivosti.
- Trvanlivosť : viď obal
- Výrobca : FOOD LOGISTIC s.r.o Košice
- Distribútor : Zdravé ovocie s.r.o.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené potraviny |
---|---|
EAN: | 8588003370457 |

Výrobok je po rozmrazení pripravený na konzumáciu. Zmrazené ovocie vložte do misky a rozmrazujte najmenej 2,5 hodiny pri izbovej teplote alebo približne 12 hodín v chladničke.

Čerstvé lesné čučoriedky patria medzi najzdravšie ovocie na svete. Plody dozrievajú v letných mesiacoch.Okrem ich charakteristickej farby a sladkokyslej chuti majú pozitívny...

Karfiol hlbomomrazený 2,5kg

Po rozmrazení znovu nezamrazujte, určené k tepelnej úprave

Šúľance vložíme do vriacej osolenej vody a za občasného premiešania varíme 6-10 minút. Po vyplávaní na povrch knedle z vody vyberieme, necháme odkvapkať. Odporúčame podávať...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.