Špenát sekaný mrazený 2,5 kg VF
Kód: 1709


Súvisiaci tovar
Určené k tepelnej úprave. Po rozmrazení znovu nezmrazovať.
Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť, vzhľadom k tomu, že sa potravinárské produkty neustále mneia.
Hlbokomrazená zelenina, nerozmrazenú zeleninu vysypte do hrnca s vriacou vodou. Uveďte do varu a varte 3-5 minút. Sceďte a ochuťte podľa potreby. Pred kuchynskou prípravou sa...
Zeleninová zmes je určená k príprave šalátových mís ,rýchlych jedál na panvici,polievok a oblôh .Za tepelnej úpravy dusením,alebo varením získate chutnú prílohu k hlavnému jedlu.
Podrobný popis
Špenát mrazený sekaný.Špenát obsahuje stopový prvok mangán, nevyhnutný pre mozgovú a nervovú činnosť. Je to teda ideálna zelenina pre ľudí, ktorí sú vo zvýšenej miere vystavení stresu. Rýchlo dopĺňa zásobu životne dôležitých látok a zabezpečuje správnu funkciu všetkých dôležitých orgánov.Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť, vzhľadom k tomu, že sa potravinárské produkty neustále menia.
- Alergény : neuvádza sa
- Výživové údaje : Energia 65kJ/15 kcal, Tuky z toho NMK 0,5g/0,1g, Sacharidy /Cukry 0,7g/0,4g,Bielkovina 1,9g, Soľ 0,015g
- Podmienky skladovania : Skladujte pri teplote do -18°C
- Trvanlivosť : Viď obal
- Výrobca : Viking Frost a.s. , Česká republika
- Distribútor : Zdravé ovocie, s.r.o.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené potraviny |
|---|---|
| EAN: | 854215771296 |
| Krajina pôvodu: | bez určenia |
Návod na prípravu: Ovocie nechajte rozmraziť v miske pri izbovej teplote cca 2 a 1/2 hodiny alebo v chladničke cez noc. Môžete použiť aj rozmrazovaní program mikrovlnnej rúry....
Mix hlbokomrazenej zeleniny: mrkva – kocky, petrželn j- kocky, zeler – kocky.
Zmrazené zemiakovo-tvarohové knedle vložíme do vriacej osolenej vody a za občasného premiešania varíme 6-10 minút. Po vyplávaní knedle z vody vyberieme , necháme okvapkať....
Jeho chuť pripomína egreše a vodný melón. Ovocie s vysokým obsahom antioxidantov. Vhodné na prípravu smoothie alebo zmrzliny
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
