Mrkva kocky mrazené 2,5kg Frigoexim
Kód: 3778


Súvisiaci tovar
Karfiol hlbomomrazený 2,5kg
Pred kuchynskou prípravou nerozmrazujte, pred použitím tepelne upraviť. Rozmrazený výrobok už znovu nezmrazujte.
hlbokomrazená zelenina. Návod na prípravu: nerozmrazenú zeleninu vložte do hrnca a varte 3-5 minút.
Zmrazené zemiakovo-tvarohové knedle vložíme do vriacej osolenej vody a za občasného premiešania varíme 6-10 minút. Po vyplávaní knedle z vody vyberieme , necháme okvapkať....
Podrobný popis
Mrkva kocky,hlbokozmrazená.Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť, vzhľadom k tomu, že sa potravinárské produkty neustále menia.
- Alergény : neuvádza sa
- Výživové údaje : na 100g: energia 139kJ/33kcal, tuky 0,18g z toho nasýtené mastné kyseliny0,04g, sacharidy 6,8g z toho cukry 6,6g, bielkoviny 0,9g, soľ 0,02g
- Podmienky skladovania : Skladujte pri teplote do -18°C, po rozmrazení znovu nezamrazujte
- Trvanlivosť : viď obal
- Výrobca : FRIGOEXIM spol. s r.o., Březinova cesta 136, 412 01 Litoměřice
- Distribútor : Zdravé ovocie s.r.o.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené potraviny |
|---|---|
| EAN: | 8594045802800 |
| Krajina pôvodu: | bez určenia |
Zeleninová zmes je určená k príprave šalátových mís ,rýchlych jedál na panvici,polievok a oblôh .Za tepelnej úpravy dusením,alebo varením získate chutnú prílohu k hlavnému jedlu.
Šúľance vložíme do vriacej osolenej vody a za občasného premiešania varíme 6-10 minút. Po vyplávaní na povrch knedle z vody vyberieme, necháme odkvapkať. Odporúčame podávať...
Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť, vzhľadom k tomu, že sa potravinárské produkty neustále menia.
Hlbokomrazená zelenina, nerozmrazenú zeleninu vysypte do hrnca s vriacou vodou. Uveďte do varu a varte 3-5 minút. Sceďte a ochuťte podľa potreby. Pred kuchynskou prípravou sa...
Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Návod na prípravu: požadované množstvo nerozmrazenej zeleniny vložte do vriacej vody a varte približne 4-8 minút. Sceďte a okoreňte podľa chuti
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
